مواد لازم برای تهیه قیمه نثار قزوین
برنج 5 پیمانه
گوشت خرد شده ی قیمه ای (ریز) 500 الی 600 گرم برای هرنفر 100 الی 120 گرم در نظر گرفته میشود
پیاز نگینی وعسلی 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ 3-4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
زردچوبه 1/5 (یک و نیم) قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
عرق دارچین 1 قاشق سوپخوری
عرق هل 1 قاشق غذاخوری
گرد لیمو 1 ق چ درصورت دلخواه
هل ساییده 1 قاشق سوپخوری
پودر گل محمدی 1 قاشق سوپخوری
پیازداغ 3-4 قاشق سوپخوری
گلاب 1/2 پیمانه
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
خلال پسته 50 گرم
خلال بادام 50 گرم
خلال نارنج یا پرتقال 30 گرم
روغن و کره به میزان لازم
قاشق ,قیمه ,گرمخلال ,الی ,نثار ,لازم ,1 قاشق ,50 گرمخلال ,4 قاشق ,قیمه نثار ,3 4
درباره این سایت