محل تبلیغات شما

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار قزوین

برنج 5 پیمانه

گوشت خرد شده ی قیمه ای (ریز) 500 الی 600 گرم برای هرنفر 100 الی 120 گرم در نظر گرفته میشود

پیاز نگینی وعسلی 1 عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

زعفران غلیظ 3-4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم

زردچوبه 1/5 (یک و نیم) قاشق مرباخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

عرق دارچین 1 قاشق سوپخوری

عرق هل 1 قاشق غذاخوری

گرد لیمو 1 ق چ درصورت دلخواه

هل ساییده 1 قاشق سوپخوری

پودر گل محمدی 1 قاشق سوپخوری

پیازداغ 3-4 قاشق سوپخوری

گلاب 1/2 پیمانه

زرشک 100 گرم

شکر 2 قاشق سوپخوری

خلال پسته 50 گرم

خلال بادام 50 گرم

خلال نارنج یا پرتقال 30 گرم

روغن و کره به میزان لازم

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی

دستور پخت کوفته انار و پسته

طرز تهیه  قیمه نثار قزوین 

قاشق ,قیمه ,گرمخلال ,الی ,نثار ,لازم ,1 قاشق ,50 گرمخلال ,4 قاشق ,قیمه نثار ,3 4

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر ریاست جمهوری